Translate

duminică, 19 mai 2019

DIN PERSPECTIVA ISTORIEI

  Din perspectiva istoriei, știute, perceptia observatorului ( cetățeanului ) capătă valori* colaterale nebanuit și inimaginabil de diferite față de realitatea omisă/ascunsă, probabil intenționat la un moment dat.

OBSERVAȚIE


  Nu de puține ori "ne trezim" ( unii ) că observam o incoerență vizibilă și lipsa legaturilor directe in ce privește evenimente petrecute sau momente ce au marcat schimbări radicale in existența datată istoric, a arealului determinat de continuitatea fizică a celor impricinați. ( ca și neam )

  Găsii din întâmplare un documentar ce mă scutește de multe spuneri, credibilitatea unui istoric fiind deasupra perceptiei simple, chiar și colective.

  Recomand în acest sens* vizionarea documentariului următor!




  Pentru cei ce îndrăgesc să redescopere* adevărata istorie, chiar și acest internet de suprafață de doar câteva procente din imensa cantitate de date ce o înglobează in realitate conține suficientă informație.

Încă un articol făcut la repezeală.

Un comentariu:

  1. Uimitor. Am rezistat pana la final doar pentru ca omul asta are documente oficiale si vorbeste din "negru pe alb". Insa referitor la lipsa lui de respect si orgoliul supra-auto-estimat, clar ca este neascultat si nebagat in seama de cand "a plecat" Ceausescu si a ramas fara fisa postului de securist. Totusi tare as fi curios sa stiu si alte chestii "culese" de acest om. Sigur are multe adevaruri ascunse pe care le si publica uneori.

    Multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !