Translate

miercuri, 29 mai 2019

ZONA de IMPACT



Undeva pe la începitul anului, spatiul cibernetic pe un areal extins la nivel național dar putem afirma, prin corespondență, chiar la nivel European, a fost victima unui adevărat atac direct, cum este și firesc, din surse necunoscute*, creeând în nenumarate cazuri prejudicii directe sau colaterale sau avantaje*, depinde cum privesti.

   ASTFEL 


Înarmat cu răbdare, și sprijinit de intuiții "firești" am urmarit de câte ori mi-am permis desfașurarea în paralel cu un trafic normal și existența unui trafic neidentificat de către serverele regionale*, ce mi-a creat oarece suspiciuni.

  Un exemplu prin deducție ar fi milioane de accesări, din zone necunoscute*, a serverelor unui mare gigant international, furnizor de servicii atât pe persoane fizice dar și corporatiste, și nu ma refer la vreo anti virusa* .

  Confirmarea a venit in urma cu aproximativ o luna când a fost depistata o expluatare pe serverele Whatsaap.

  Am dat-o pe Fb. la cuvântul zilei, apoi ceva de genul, atentie contul/serverele Yahoo, unde parca exemplificam cu tranzacții pe Ebay si FeDex inițiate de programe de pishing.

(recomand in continuare precautii in ce privește corespondența electronică)


  În acest moment pot confirma că acest trafic și-a revenit la normal*. Totuși ramân tehnicile de inginerie socială ce nu prea poate fi combătută cu succes decât printr-un comportament preventiv din partea utilizatorilor diferitelor platforme sociale si de plată online.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !