Translate

duminică, 25 martie 2018

OAMENI SI FIARE


 


Imagini pentru rolul fitnessului
     
  Facand uz de texte persuasive, doar partial sustiute, cei interesati conchid;


  Scopul nostru, al tuturor este de a face miscare cel putin jumatate de ora pe zi, preferabil pentru  slabit.

( lipseste evident recomandarea; "IN AER LIBER" )

   Valoarea fitnessului nu poate fi subestimata  atunci cand vine vorba despre  reducere riscului unor tulburari  cronice. Un studiu din 2010 publicat in International Journal of Clinical Practice a identificat 25 de afectiuni ale sanatatii in care exercitiile fizice si sportul ajuta la reducerea riscului primar si secundar.

  Exista beneficii evidente ale scaderii riscurilor de aparitie a bolilor de inima. Oricum, a te tine de un regim de fitness zilnic  te va ajuta de asemenea sa reduci si aparitia dementei, a anumitor tipuri de cancer si a diabetului de tip 2. Exercitiile fizice  cresc cantitatea de colesterol bun din sange  care, la randul lui,  reduce riscurilr de aparitie a aterosclerozei si a infarctului.

  Pana aici totul pare in ordine, se baga frica in cocalari, doar ca miscarea/sportul efectuat in vederea obtinerii acestoe deziderate ar trebui facuta intr-un mediu exterior, in aer liber, cum aminteam, doar asa organismul isi activeaza starea de refacere si reconfortare cauzate de stres.

  Sa "tragi de fiare" chiar si "la program" intr-o sala, traspirat si cu rezerve de oxige limitate contravine oricarei logici gandite in acest scop.

    RETORICA

  In principiu, oxigenarea organismului, odihna și lipsa  exceselor ar reprezita cheia metinerii unei stari generale de bine, nu doar exercitiul fizic in sine, mai ales intr-o sală, deci 😁 

  Sincer am intrat de curiiozitate in doua sali din zona* si in nici ua nu am vazut vre'un filtru de aer sau ionizator ce ar fi putut, teoretic sa diminueze ceva din anxietatea* produsa de traspiratie, bine ca nu era nici "ora de varf" adica seara, cand muzica tematica razbate pana hat in capatul strazii, mai ceva ca la nunta 💆 insa ideea era clara, toate conchideau spre aceasta noua "formula existentiala de profit" unde o adunatura de pierde vara isi consacra, si asa inutilul timp, in asi etala eventuala masa musculara.
  Oricum nu vor fi regăsiți în vreo formă domestică de activitate 🃏

   CONCLUZII


  Acest cumul de caractere enzimatice, lipsite de cea mai elemetara perspectiva, isi irosesc practic ani di viata, facand nimic 😰  😂😂😂




BRAVO GENERATIE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !