Translate

duminică, 29 septembrie 2019

SECRETUL PERSONAL

  Alături de trăirile personale cu toții avem și secrete personale. Nu de multe ori într-o evidentă contradicție cu realitatea cunoscută de cei ce te înconjoară.
  Din viață scapă cine poate!



  Astfel, fără voie trăim de secole, ca și nații, un STATUS QUO indisolubil, fără să fim întrbați de sănătate* de unde apar fără echivoc situațiile de discomfort, cel puțin, social.
  Eu unu când îl aud pe câte unul șpreyat* că începe cu texte de genul... corupția sau șpaga, mi se face pur și simplu greață.

Așteptați înțelepciunea ... mult și bine.... sclavi din naștere.



  Însă tot periodic suntem invadați cu promisiuni, sau cel puțin cu puneri în discuție a subiectului #normalitate, cujet!!! bă ești prost .
  Unde, martalogi de toate spețele și culorile curcubeului poltic, ne bombardează cu texte ce se doresc o atingere a punctelor sensibile. Nu dau soluții, nu dau exemple, doar fac o enumerare flască a ceea ce noi, restul, traim zi de zi doar datorită lor.

 VAX POPULI vs...

  Interacțiunea motivațională ce lasă adesea un gust amar, de cocalari strănși de pe drumuri, lipsiți de drepturi sociale elementare, fie ele universale sau doar constituționale, pe care respectivii evită să le pună în discuție sub acest aspect, dar mai ales in acest cadru, de o retorica politiceenească crastă.

  Articol făcut la repezeală..tratați-l corespunzător.

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !