Translate

duminică, 1 aprilie 2018

AM FOST RĂPIT DE EXTRATEREȘTRI



sper....🙈🙊🙉

Ce este abcesul dentar parodontal? 


Abcesul dentar parodontal este o infecție care se acumulează în pungile parodontale, adică în spațiul dintre gingia inflamată și dinte.
Acest tip de abces apare în special în cazul pacienților care suferă de o boală parodontală, atunci când pungile din jurul dinților se închid. Deși durerea provocată de acest tip de abces este mult mai mică decât în cazul abcesului dentar periapical, el poate provoca inflamarea gingiei și disconfort persoanei afectate.
În foarte puține cazuri abcesul dentar parodontal poate declanșa simptome tipice infecției, cum ar fi febra. Indiferent de intensitatea simptomelor prezente, nu trebuie să treceți cu vederea această afecțiune și este absolut necesar să vă prezentați la orice clinică stomatologică Dr. Leahu pentru a trata corespunzător abcesul dentar.

Cum poate fi tratat?


Tratamentul stomatologic presupune drenarea infecției. Utilizând anestezic, infecția este drenată prin spațiul dintre dinte și gingie.  În cazurile extreme în care boala parodontală este foarte avansată, singura soluție pentru a scăpa de infecție poate fi extracția dentară. 
 
  De aceea, este recomandat să nu ignorati semnele care indică apariția unei infecții și mergeți imediat la medicul dentist pentru a va trata corespunzător. De cele mai multe ori, abcesul dentar parodontal este tratat doar prin drenaj, nefiind necesară administrarea altor medicamente.
Cu toate acestea, există și cazuri în care este necesară administrarea antibioticelor pentru a scăpa de infecția dentară.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !