Translate

sâmbătă, 25 iunie 2016

About Copyright 2016 - 2017

  Aparent, cel putin,  "era digitala" va intra intr-un fel de colaps obstructionand* tocmai ce isi proprusese initial, accesul neingradit la informatie .

  Interese, ce le depasesc* pe cele firesti, se fac tot mai vizibile sub toate formele si din "toate partile", creind tot felul de piedici in fata "utilizatorului" de internet, acel modest si fizic utilizator, ce nu de multe ori face diferenta*.

  Nu cu mult timp in urma se incerca printr-o directiva A.C.T.A. atingerea acelorasi scopuri, de unde deducem ca se lucreaza intens si pe toate fronturile in acest sens*.




    JUST MY OPINION


  Acest gen de reglementari va duce, intr-o prima faza la crearea unor probleme, prin "efectul de domino" entitatilor individuale, micii internauti*, startup_urile si mai stiu eu ce postaci, jurnalisti ce oricum si-au vandut creatia prin "angajament" celor ce ai "gireaza".
  Mai degraba cred ca se doreste infranarea raspandirii stirilor* de un anumit caracter*, decat adaugarea a ceva in plus la "copyright" unde exista deja reglementari si legi functionale, aplicate.
  Unele stiri* au cam dat de furca acelor "Globalisti" nu de multe ori,  suntem prezenti si am auzit de ele, ca sa nu mai spun de coruptia ce se vede deasemeni expusa, cu toata aroganta vizibila, de unde "mos Ion Roata si unirea" paradoxal este o  eligibilă.

    ALTFEL SPUS :


  Sintagma "internet" va capata noi forme, mult mai expluatabile, ca prea e gratis* si la indemana tuturor, ingradind dreptul la informatie, "desteptii" vor muri "nespovediti" iar "prosti" vor fi mai usor de manipulat. Ingradind libera exprimare pe retelele de socializare* ne vom trezi "bombardati" doar cu ce se vrea* iar tu "No Coment" ca te taxseaza*.

  In documentarul ce urmeaza si care este de prin 2016, se desprinde ideea de continuitate in "materie" cu dovezi vizibile*.

   VIZIONARE PLACUTA