Translate

luni, 29 septembrie 2014

PROFETIILE LUI LERMONTOV

Al Treilea Razboi Mondial va izbucni in 2014


– Cunoscutul astrolog rus Pavel Globa (astrolg), care a prezis cu exactitate atacurile din 2001 asupra World Trade Center, a readus în atenție o prezicere pe care a făcut-o în urma cu 10 ani, spunând că anul acesta va izbucni al Treilea Război Mondial, scrie ziare.com.

În urmă cu patru ani, popularul astrolog a spus că Ucraina va înceta să mai existe. Conform acestuia, în 2014, Rusia va intra în război din cauza așa-numitului “blestem al lui Lermontov”, mai scrie ziare.com.

    “Anul acesta se împlinesc 200 de ani de la nașterea marelui poet și prozator, datele legate de aniversările sau comemorarile sale aducând consecințe nefaste pentru Rusia”, a spus Globa.

Globa spunea în urma cu 10 ani că Rusia va fi prinsă într-un război dur cu Siria, Iran, Azerbaijan sau Turkmenistan. El nu a amintit atunci și de Ucraina ca posibil adversar al Rusiei.

Astrologul crede că Mihail Lermontov a avut “viziuni întunecate” și, nu întâmplător, a scris poemul “Demonul”.  În anii care au celebrat nașterea sau au comemorat moartea poetului, Rusia a fost martora unor evenimente catastrofale.

Lermontov s-a născut în 1814 și, exact dupa un secol, a izbucnit Primul Război Mondial. Lermontov și-a pierdut viața într-un duel în 1841 și, după 100 de ani, Rusia era atacată de Germania nazistă.

În previziunile sale, Pavel Globa nu include Ucraina ca adversar principal al Rusiei în Al Treilea Război Mondial, însă îi acordă un rol important în aceste evenimente care, conform lui, se vor dezvolta anul acesta.

2014 uneste doua simboluri ale zodiacului persan, respectiv chinezesc, Cocosul de Aur si Calul Galben de Foc, cele doua culori ale drapelului Ucrainei", spune Globa "citat"  In 2008, intr-un interviu, astrologul spunea ca, in perioada 2014-2020, vom avea parte de cataclisme uriase, care vor incepe din Ucraina.



 articol original pe ziare.com

B@zarPC - Pagina de anunturi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !