Translate

luni, 29 septembrie 2014

PROFETIILE LUI NOSTRADAMUS DESPRE UKRAINA

Nostradamus a prezis criza din Ucraina


 Pe numele sau real Michel de Nostredame, acesta a fost de profesie medic si farmacist ce trait in secolul al XVI-lea intre ani 1503-1566. Francezul Nostradamus a intrat in istorie gratie cartii “Les Prophéties” (Profetiile), publicata in 1555, iar generatii intregi l-au creditat pe Nostradamus cu puterea de a prezice evenimente majore ce aveau sa aiba loc,creindu-se in jurul sau un adevarat cult.
  Nostradamus, a prezis evenimentele din Peninsula Crimeea și consecințele dezastruoase ale acestora. După evenimentele care au avut loc în Ucraina, un grup de cercetători rusi și francezi au descifrat într-o cheie nouă catrenele lui Nostradamus, scrie Sanovnik, citat de  ziare.com.
 A devenit clar că, în catrenele sale, se vorbește despre o serie de conflicte care vor avea lor pe pământurile aflate la nord de Marea Neagră, care vor fi însoțite de multă violență. Acestea vor sta la baza izbucnirii celui de-al treiela război mondial.
 Conform cuvintelor profetului, în acest razboi, Europa va fi nimicită. În conflict va fi folosită pe post de armă letală o nouă armă biologică. Aceasta va conține o nouă formă de ciumă, necunoscută până acum.
 Când Nostradamus făcea aceste predicții, Crimeea se afla încă sub stăpânirea Imperiului Otoman.  Crimeea a fost închinată Porții Înalte între 1447-1774. După această perioadă, intră sub influență rusă, eveniment prezis de proroc.
 Cercetătorii francezi care au descifrat catrenele lui Nostradamus spun că în pământurile Crimeii se ascunde o energie puternică de origine necunoscuta si aceasta ar fi cauza evenimentelor din Peninsula, conducand in final la izbucnirea unui nou război mondial. Puterea energiei este atât de mare încât va afecta toată lumea și va întuneca conștiința oamenilor.
 Printre cei care au descifrat catrenele lui Nostradamus este și ucraineanul Alexander Lazarev. El spune ca s-a gasit mentionat că în acest al treilea război mondial se vor folosi toate tipurile de arme: biologice, chimice, nucleare. Până în 2016, populația Europei va fi redusă la minimum iar puținii supraviețuitori vor suferi de nenumarate boli.  Sfârșitul războiului va fi în 2025.
  Parere:
  Astfel de fatalitati,cum ar fi prezicerile lui Nostradamus nu vor justifica niciodata evenimentele ci asa cum o si fac doar le pot prezice.
 

B@zarPC - Pagina de anunturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !