Translate

marți, 17 aprilie 2018

TRAVELING ME 🌐




 Pentru cei mai mulți, Google este ca și prima opțiune de explorare a internetului. Am văzut persoane care în loc să tasteze adresa unui site în browser, o fac în caseta de căutare de pe ecranul de start in Google serch, mai nou unii au aflat că pot să o facă* dictand/vorbind, după ce în prealabil au apăsat icon'ul "microfon".
   Pentru că Google le știe pe toate. Și cam așa este.

(recent și în limba română)

  Spre exemplu, te poți plimba cu Google prin marile muzee ale lumii, locuri legendare, pline de istorie, chiar și prin Casa Poporului din București. În principiu scrii/spui #subiect după care adaugi #virtual . ( fără hshtag, #, acesta poate fi folosit pentru a scoate în evidență doar articole/postari cu tema*, deci trecând # lipit* in fața unui cuvânt, din rezultate vor dispare* subiectele irelevante ).
  Până să ajungi să le vizitezi în carne și oase, mi se pare destul de ok și o vizită virtuală. Tragi cu mouse-ul sau dai click (merge și pe touch-ul telefonului) ca să te deplasezi și să vizualizezi diferite detalii.
  Există și o aplicație pentru Android și iOs, Google Arts & Culture .
Vă recomand să o instalați pe telefonul vostru.
  Nu o să vă plictisiți cu așa ceva. Călătoriți prin toată lumea, fără să ieșiți din casă.














  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !