Translate

marți, 30 ianuarie 2018

GOM saver

Dupa cum am mai mentionat, sute de aplicatii android, de o necesitate indiscutabila, se afla doar pe paginile unor dezvoltatori.
  O parte dintre ele au inceput sa apara si in Google Play Store, dar fara prea mare agitatie.

  UN SUBIECT CONTROVERSAT

  Dispozitivele mobile, slabe sau mijloc de gama*, se confrunta din start, cu un spatiu limitat de memorie, dealtfel cipurile de memorie interna fiind de cea mai buna calitate/viteza, fac de cele mai multe ori si o mare diferenta de pret, asa ca la o valoare de 16G putem spune ca achizitionam ceva bun, la care bine inteles un cuvant de spus il are si procesorul central si cel grafic, procesoare ce la dispozitivele de ultima generatie ajung in "domeniul SF" mai exact un CPU octacore de la 1.2 in sus si un GPU dualcore de la 450Mhz in sus, bat in performanta marea gramada, inca existenta, de Laptop'uri asa zis "Ofice" cu un CPU dualcore undeva pela 2G si o grafica mai mult decat modesta.
 
   LA SUBIECT

  Altfel spus o aplicatie ce ar putea comprima dimensiunea fisierelor multimedia, poze/film, fara a reduce, vizibil, calitatea, ar fi mai mult decat salutara.
  Chiar daca ai si un card extern, putin spatiu suplimentar nu strica*.
Si da aceasta aplicatie lucreaza, in prezent, direct si ciu cardul SD extern,  e mai facil.
  Din cateva teste "superficiale" am constatat o reducere a spatiului ocupat de aceste multimedia cu pana la 50%, se putea si mai mult, ceva pana la 70% dar pentru inceput, cum spuneam, a fost vorba de un mic test.
  In aplicatie gasim si ceva setari, de genul normal, unde fisierul este redus undeva la jumatate sau extrem, unde comprimarea elimina pana la 70% din dimensiunea de stocare.
  Ce si cat ramane sa hotarasca fiacare.  

Link download:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gomcorp.gomsaver

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !