Translate

duminică, 28 august 2016

COCA COLA - dezvaluiri uimitoare

  De ceva vreme circula pe net* o serie de dezvaluiri uimitoare legate de ce alte utilizari mai poate avea aceasta "bautura racoritoare".
 
  In cele ce urmeaza vo da "copy-past" la cateva utilizari, cel putin bizare, ale acestei "bauturi racoritoare", gasite pe diferite pagini pe net, neverificate, personal am facut un singur "experiment" si anume cel de la punctul doi.

 UTILIZARI NECONVENTIONALE

1- Poate fi folosita la curatatul geamurilor exterioare.
2- Poate fi folosita cu succes la curatarea suprafetelor ruginite.
3- Curata pete de graasime (inclusiv de pe haine).
4- Curata impecabil obiectele sanitare, cada chiveta, WC.
5- Curata petele si rosturile de pe gresie si faianta.
6- Desfunda scurgerea la chiuvete si cazi de baie (elimina/dizolva, depunerile ce optureaza scurgerea).
7- Elimina mirosurile neplacute (inclusiv cele de la sub_brat si  sosete_sconcs*).
8- Elimina ciuperca unghiilor, redand aspectul picioarelor (1/2 cu apa calduta).
9- Omoara insectele (daca aveti insecte de companie ca; muste gandaci de bucatarie s.a.m.d. dati-le sa bea coca cola, la farfuriuta).
10- Face explozie, ei nici chiar asa insa daca punem o pastila de guma de mestecat in capacul bidonului, cu grija* si dupa ce il inchidem, lovim capacul sa cada pastila in cola, bidonul va face presiune, deci cine il va deschide va avea o mare surpriza*. (exista si riscul sa crape, asa ca...).


  Imagini pentru coca cola issues composition

Oricum contine aspartam, ceea ce o situeaza pe lista alimentelor cu risc pentru sanatate si cofeina lucru cam de neinteles, cand ne gandim ca este consumata si de copii.Se spune ca aspartamul contine printre altele si ceva neuro toxine iar cofeina e un fel de vaso dilatator si cea mai cunoscuta ar fi capacitatea de stimulare cerebrala.

   DESPRE COFEINA


Cum funcţionează în realitate cofeina în corpul oamenilor

Cofeina nu este un stimulent tipic. Ea nu ajută în mod direct celulele cerebrale să se învioreze şi să lucreze mai bine. Substanţa blochează acţiunea neurotransmiţătorului adenozină care comandă în general creierului să se liniştească şi să adoarmă.

Cofeina nu este un ingredient minune, aşa cum multe persoane ar considera-o.

În timp ce neuronii ”ard” de-a lungul zilei, un neurochimical, denumit adenozină, creşte în organism. Sistemul nervos foloseşte în special receptori pentru a-ţi monitoriza nivelul de adenozină din corp. Pe măsură ce ziua trece, tot mai multă adenozină trece prin acei receptori şi te fac să te simţi somnoros. Acesta este motivul pentru care noaptea eşti obosit.

Adenozina este o substanţă chimică prezentă în toate celulele umane, care funcţionează în creier ca un neurotransmiţător inhibitor. Acest lucru înseamnă că adenozina poate acţiona ca un depresor al sistemului nervos central. În condiţii normale, adenozina provoacă somnul şi suprimă emoţiile prin încetinirea activităţii nervoase.

Pentru o celulă nervoasă, cofeina arată exact ca şi adenozina, însă provoacă efectul invers al acesteia, astfel că organismul va înceta să funcţioneze corect şi, în loc să intre în repaus, celulele se vor “reactiva”, lucru care poate să ducă la epuizare şi, în timp, la probleme grave de sănătate, avertizează specialiştii, care recomandă să nu facem abuz de cafea.

   DESPRE ASPARTAM


  Aspartamul_E951_ este în principal format din acid aspartic şi fenilalanină. Fenilalanina a fost modificată sintetic pentru a forma o grupare de metil care se regăseşte în majoritatea dulciurilor. Acea legătură de fenilalalnină şi metil duce la crearea metanolului.
artcol original; link


Gh. Mencinicopschi la Realitatea TV despre... de medialert


   IN INCHEIERE


  Intrucat informatia trebuie neaparat verificata, rog cititorii acestui articol s caute si alte surse, pentru a se lamuri* inclusiv pe Youtube.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !