Translate

luni, 9 mai 2016

PLANTE SANITAR PENTRU GRADINA

  Un mod inedit de simbioza biologica, cu mari beneficii, aproape deloc discutata, de ce!?

gradina

  Toti cei care au o gradina si cultiva diferite zarzavaturi se confrunta la un moment dat cu daunatorii acestora. In cele mai multe cazuri, fara sa stie ca exista metode eficiente naturale pentru a indeparta acesti daunatori, se apeleaza la insecticidele chimice care, se cunoaste deja, sunt nocive si pentru sanatatea noastra. Iar cum tendinta este din ce in ce mai axata pe obtinerea unor legume si verdeturi crescute cat mai natural, fara interventia pesticidelor, unii cultivatori s-au reintors la intelepciunea naturii care ofera solutiile cele mai bune. Exista plante care, lasate sa creasca in gradina de zarzavat, alunga daunatorii acestora fara sa mai fie nevoie de un efort suplimentar din partea cultivatorului.
   In acest articol va sunt prezentate  cateva dintre aceste plante/flori, care alunga daunatorii si care se pot recunoaste usor printre „buruienile” ce cresc in gradina sau pot fi cultivate daca nu exista.

  Articol original, complet = clik pe titlu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !