Translate

sâmbătă, 2 aprilie 2016

PINTEREST ACOUNT

 Pinterest– captură de ecran miniatură




 Alte obtiuni pe care ti le ofera platforma le vei descoperi negresit, oricum pe subiectele alese de tine vei fi cu siguranta multumit(a) de numarul rezltatelor afisate; de la gradina, casa, retete culinare, pana la idei "homemade" ce iti vor usura activitatea zilnica.

Aceasta platforma ofera celor interesati, locul in care pot gasi, deja, mai tot ce se poate despre ceva.


  CE GASESTI PE PINTEREST? 


  De regula suntem, printre altele, interesati de tot felul de noutati cu un anumit caracter/tematica ce ne intereseaza, ei asta poate face Pinterest.
  Dupa ce incepi sa'ti creezi primele "Panouri" pe teme de interes personal si incepi in acelasi timp sa urmaresti alti membri ce posteaza* teme cu aceste subiecte, in speta cele de care esti in particular interesat, vei primii periodic in pagina de noutati* zeci si zeci de noi instiintari cu noi postari
 ( Mai nou, Pinterest a creat si posibilitatea sa vinzi/cumperi "online tot felul de produse puse la bataie*)





 Designing online with Pinterest


 Pinterest nu functioneaza ca o platforma sociala gen Facebook sau mai stiu eu ce ci doar ca un agregat de postari cu anumita tematica ce nu implica interactiunea obligatorie cu "persoane necunoscute", cauti ceva, scrii inbara de cautere, sortezi din ce gasesi si daca vrei sa primesti noutati legate de ceea ce ai sortat dai "Pin" si teeci intr-un panou personal pe care il vei avea creindu-l cu functia "creaza un nou panou".
 deasemeni pinurile pot avea si legaturi atasate, cu pagini unde pot gasi mai mule amanunte legate de subiect, la fel cum si tu poti atasa o legatura/link la un Pin* creat de tine.(legatura o creezi copiind adresa paginii si trecand-o la link to!).
 In scurt timp lista Pinurilor pe care le urmaresti* se va mari simtitor ceea ce iti va da de citit*, in noutatile tale aparind zeci de noi Pin'uri la tema*. (retete, moda, casa, etc).
 Important la creerea contului ar fi sa va logati cu contul de Facebook, astfel Pinterest va afisa "din prima" eventualii prieteni din lista e Fb cu cont Pinterest, pasii urmatori fiind crearea propriilor panouri, inceperea urmaririi altor "Pinuri" si tot asa pana considerati ca s-a umplut panoul/pagina voastra de tot ceea ce va intereseaza, ceea ce nu se va intampla desigur, pentru ca atatea sunt de vazutsi de aflat incat zilnic veti reveni cu placere, sa vedeti sialte noutati*.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !