Translate

vineri, 11 martie 2016

ANDROID APP'S WON'T LOAD

  O noua experienta nefericita, pe care, se pare ca, am rezolva-to.
 In cazul pe care voi incerca sa-l lamuresc, s-a intamplat ca dupa o resoftare "custom_rom" a unei tablete sa ma trezesc ca unele aplicatii, cum ar fi; Fb, Winamp, Pinterest si chiar ceva jocuri sa nu mai porneasca.
  De la bun inceput am fost sigur de faptul ca unul din programele ce permit gestionarea sistemului cu permisiune de root (admin) face ceva pe undeva, sau ca, in cazul meu "Superuser" sau "Kingroot" au de stire* despre ceea ce se intampla, cum nu am putut verifica ce anume creeaza situatia* la initierea unuei aplicatii, am luat-o, cum se zice, la rand.
  Am inceput sa dezactivez de pe la #google, servicii, magazin, si toate cele*, pentru a elimina o eventuala "incompatibilitate", rezultat = 0, pana nu am dezactivat "Superuser", nimic nu s-a schimbat.
  Bineinteles ca am cautat initial pe forumuri, unde se pare ca cei versati* nu prea isi pierd timpul, asa ca o gasca de pseudo specialisti isi tot dau cu parerea de iesi la pensie* pana descoperi adevaratul raspuns la problema.
  Sincer nu stiu ce face aceasta aplicatie (Superuser), unii* sustin ca face minuni*, in cazul meu, minunea a fost ca, avand si o functie de "manager_installer" poate bloca unele aplicatii cu permisiuni peste limita bunului simt*, indiferent de ce incerci sa faci. Asa ca; setari/app/superuser/dezactivat.
  Nu am reactivat inca cont  #google dar sper sa nu ma fi inselat, adica intre securitatea oferita de serviciile #google si faptul ca pe dispozitiv ruleaza si o aplicatie "terta" cu care am definitivat root'area si are drept de root (admin) sa nu existe si alte incompatibilitati, aici ma refer la "Kingroot"
 
  Ca sa nu existe neintelegeri prea mari* reamintesc, pentru ca am amintit cu siguranta si in alt aticol, ca butonatul aplicatiilor cu drept de "root" (admin) e bine sa se faca cu mare prudenta. Unele, cum reiese si din cazul de fata, isi fac de cap si fara sa le sacai*.
  Pentru dispozitivele ne'root'ate probleme se rezolva relativ simplu; stergi cach'ul aplicatiei cu probleme la initiere (pornire) eventual dezinstalezi/reinstalezi aplicatia, sau folosesti si o aplicatie de curatare gen "cleaner" si de rest se ocupa " serviciile google.
  In incheiere le urez bafta, nefericitilor, care ca si mine, au intampinat aceasta problema, in speranta ca aceasta metoda de abordare* le-a fost de folos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !