Translate

luni, 14 martie 2016

ANDROID APP'S WON'T LOAD - v2 (final)

  Cum mentionam in articolul precedent, nu "reinitializasem" contul #Google, care, intr-o prima faza nu mi s-a parut relevant, mizand pe seriozitatea* #Google;

   Ei problema nu e chiar asa pana la capat*


 "Servicii Google Play" se face vinovat in aceeasi masura ne blocarea unor aplicatii de striming, pe langa gestionarea* atenta a tot ce misca prin dispozitiv, fapt descoperit atunci cand, din obisnuinta, ncercand sa ascult in fundal, in timp ce stateam pe web, un gen de muzica* cu Winamp player (varianta de dezvoltator ca cea din play store e plina de reclame si din start limitata functional) nu mi se mai deschdeau
 adresele posturilor (trecute deja la preferinte,ascultate pana sa activez contul #google si sa actualizez si toate celelalte aplicatii).

 Aplicatiile "preferate" le am descarcate si arhivate in SD card de unde le pot instala si fara magazin #Google, adica cont activ #google si toata mitraliera* de alteactualizari, gen servicii*etc.
 Prin urmare, dupa o munca seculara, ce a tinut mai mult de un ceas :)
ma trezesc cu ce nu vroiam sa sper macar, in continuare unele* "aplicatii blocate".
 Initial am root'at doua dispozitive cu sistem android, o tableta Allview si acum un Sony Xperia, doar pentru a dezinstala din aplicatiile preinstalate si nefolosite in vederea creeri de resurse disponibile pentru aplicatiile folosite.
 Ti-ai gasit, tocmai ceea ce ar fi trebuit sa ma ajute*, s-a dovedit a fi o capcana din care poti scapa doar renuntand la tot ce tine de #Google.
 Adevarul e ca prea putini vad sub acest unghi, agresivitatea (a se citi; doar eu si ce vreau eu) cu care #google intelege sa furnizeze aceleservicii, care, bune si functionale (a se citi; de folos) sunt gestionate* de o aplicatie "services google play" ce rupe tot dupa bunul plac.

 I-mi vine in minte o replica din "O Scrisoare Pierduta" (Caragiale) ;
-Tradare sa fie, daca o cer "interesele" da, sa stim si noi*! :)))

  SOLUTIE PROPRIE


 Prin urmare voi mai accesa ce pot de la #Google pe m0bil, prin'tr-un Browser*, ca altfel nu se mai poate*.

  RECOMANDARE


 Aplicatii Android pot fi descarcate si din alte surse ; APKMirror sau APK4Fun
cum aminteam putin mai inainte, asa ca cine va trata problema din acelasi unghi* le sugerez sa dezactiveze tot de la #google din dispozitiv, aceste aplicatii consuma chiar si nefolosite resurse nebanuit de mari ca; spatiu de stocare, ram, procesor, prin functii ce ruleaza, (pentru monitorizarea proceselor sau chipurile sa percuteze imediat, la o eventuala ceree/initiere, pai daca nu le folosesti lace sa percuteze*)... in background (fundal/nu sunt la vedere), singurul mod in care percuteaza e ca pune "bete in roate" altor aplicatii.

  CUM PROCEDAM


 Pentru dezactivare se deschide; setari/aplicatii/toate, unde luam la rand si dezactivam tot ce ziceam* e nefolositor dupa caz dezinstalam intai si eventualele actualizari si restart dispozitiv.

 Articole asemanatoare, sunt destule, in care se specifica cum, pe de o parte nu gasesti anumite aplicatii in "play store" sau daca le gasesti sunt pline de reclame de nu le poti folosi, sau limitate* functional, asa ca sa te faca sa platesti, ma intreb cata nesimtire cand dezvoltatorul o ofera gratis sau cu plata doar ca optiune, google o rupe in doua, asa ca consider cele spuse ca si fiind fondate din moment ce #google "isi apara cu strictete" interesele* (a se citi; profitul).
 Iar utilizatorii, neinformati, sau mai degraba dezinformati cad in capcana gigantului.

  CONCLUZIE


 Sa gandim putin la cald*,pe PC descarci aplicatii dintr-un magazin si atat, nu! descarci de pe terte pagini ce fac servicii de promovare, de pe paginile directe ale dezvoltatorilor si asa mai departe. Ce te face sa crezi ca descarcand aplcatii de la terte, uneori char direct de la dezvoltatori vei avea probleme cu dispozitivul!? A, da, ca te vei trezi ca nu mai sunt functionale e drept, dar tocmai tema acestui articol este dedicata, creata in sprijinul intelegerii corecte a starii de fapt*.
 Am si cunostinte despre utilizatori (nu putini la numar) ce promoveaza "arsenalul de aplicatii Google" de chiar te fac sa crezi ca altceva nu mai exista, ei ba!? exista si luate separat* terte aplicatii sunt de cele mai multe or mult mai functionale* decat sarada de aplicatii google, cum ar fi zeci de aplicatii "chat" sau "video chat" ce nu de putine ori sunt mult mai usor de utilizat, ca sa nu mai pomenesc de unele platforme gen Twitt, Pinterest sau Facebok, ce ocupa, chiar si dupa "statistici oficiale", primele locuri in ce priveste nr. de utilizatori mai ales in fata G+'ului ce obtine rating doar ca este a Google, mai degraba decat ca si utilitate (need to have) pe planul socializarii* online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !