AVERTISMENT

Acest site folosește "biscuiti" pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul.
Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea biscuitilor*.

Translate

ANDROID - SETARI NESPECIFICE - 2

 In acest articol voi da un past la o setare care mi s-a parut interesanta atunci cand din intamplare am descoperit-o, vorbim de o serie de posibile setari ascunse intr-o prima faza, privirilor iscoditoare.
 Tot aceasta descoperire* ma dus cu gandul ca in anumite circumstante te poti situa in tabara privilegiatilor.

 DECI

 Functia, optiuni dezvoltator, este initial ascunsa* (in setari) in sensul ca poate fi accesata doar dupa ce tastam de 7 ori pe linia/despre dispozitiv din setari.

 CE PUTEM SETA

 Accesand aceasta functie ascunsa gasim cateva optiuni/setari delicate* ce initial nu sunt lasate la indemana oricui si nici in manualul de utilizare nu sunt specificate.
 O setare interesanta* ar fi cea referitoare la aplicatiile ce au activitate in fundal/background permanenta sau la intervale de timp acestea pot crea trafic*, bine inteles in virtutea permisiunilor acordate.
 Cand vorbim de ceva instalat de noi, purtam raspunderea, dar ce te faci cu cele preinstalate?! Asadar putem lua in considerare optiunea:
opreste orice activitate imediat ce utilizatorul o paraseste alaturi de Limita proces de fundal - Nu exista procese de fundal.

 CE AVEM AICI

 Teoretic, dupa luarea in vizor a acestoe doua optiuni nici un program/aplicatie nu va mai rula in fundal* si va tine capul la cutie* atunci cand trece in planul doi.
 Practic veti fi siguri ca functioneaza setarea doar dupa ce veti constata imposibilitatea de a mai  incarca poze in Fb*, itrucat accesand Galeria Fb trece in fundal deci se opreste iar cand veti incerca trimiterea practic abia atunci se va redeschide si deci nu va recunoaste optiunea avuta anterior, logic, in fundal ar trebui sa nu mai coopereze*. 


Trimiteți un comentariu

Persoane Din Cercurile Google+