Translate

Marea conspirație a pensiilor speciale
Pensiile speciale reprezintă scutul de protecție al unei categorii privilegiate de români. Militarii din Armată, Poliție (căci la sfîrșit de carieră, cu ocazia ieșirii la pensie, și polițaii devin militari), servicii secrete (toate), judecătorii și procurorii au pus la cale un set de privilegii care să le asigure o viață liniștită. Pentru menținerea lor, controlează țara. Ei spun că o conduc. Au făcut și spitale și policlinici și restaurante și case de asigurări de odihnă. Și au perfecționat și mecanismele prin care urmașii lor pot să le urmeze în salba de avantaje. Ca printr-o jonglerie de iluzionist, apartamentele de serviciu ale magistraților pot fi preluate de copiii acestora. Probabil că același lucru se întîmplă cu cele ale ofițerilor din servicii. Ca un făcut, urmașii polițiștilor și ai ofițerilor din servicii își urmează părinții.Nu știu dacă ați văzut ce înghesuială nebună este întotdeauna la admiterea în Academiile de Informații și de Poliție? Pentru făcut bulevardul și păzit intersecțiile? Sau pentru avantajele asigurate de stat? Nu cumva, ei luptă ca orbii și sunt gata ca la comandă să-i calce în picioare pe ceilalți, zicînd că așa apără legea și ordinea!! 
Și pentru celelalte beneficii, inclusiv pentru afaceri la secret, acoperite tot prin lege, pe căile corupției, pe care nu le inventariază nimeni și prin care ei își sporesc puterea și bunăstarea? Sunt convins că decizia CCR de a proteja pensiile magistraților ascunde același lucru. O protecție a privilegiilor pentru cei care decid.
Restul populației din România trebuie să se zbată să supraviețuiască între 1.000 și 3.000 de lei. Și să nu protesteze, să nu facă greve, să muncească pe schimburi sau să alerge între două joburi dacă vrea să-și trimită copiii la școli mai bune.

PĂRERI DEȘARTE

Nu observă nimeni că ne aflăm în fața unui sistem de privilegii construit de cei care au preluat și dețin puterea? Și nu mă refer doar la cei care au preluat puterea politică, ci la cei care o dețin în mod efectiv, cu arma și bastonul, cu cătușele și cu sentințele! 
Parlamentarii n-au făcut decît să se agațe la coada acestui lung șir de privilegiați și privilegii. În cele din urmă, parlamentarii cei mai huliți pentru pensiile lor au început să strîmbe din nas.
PE UNDEVA

-De ce coloneii și generalii, procurorii și judecătorii și noi nu?
De la 1 ianuarie vor avea și ei.
 S-au ridicat și ei, primarii, adică, vor toți pensii majorate sau speciale și noi, restul, rămînem cu buzele umflate?
Pe nesimțite, România s-a împărțit în două categorii.
(sau trei; cei de sus, cei de jos și cei din mijloc care, pe interes, au deasemenea privilegii față de truditori)
Comuniștii le ziceau clase.
Deasupra, lumea privilegiaților și dedesubt „cei fără dinți”, proletariatul agricol, talpa țării, lumea lui Moș Ion Roată, acel cetățean sclavizat, omul cu salariu mai mult spre minim pe economie (foarte rar ceva mai mare) și care plătește de-i ies ochii pentru fiecare secundă trăită.
Dacă vrea mai mulți bani, n-are decît să muncească în străinătate, sau în două locuri.
Și, atunci, românul ar putea câștiga ceva mai bine, dar cu ce sacrificii.
Nu demult, o caricatură de politician, pe numele ei Rareș Bogdan, anunța că nu se va lăsa pînă nu taie pensiile speciale, el cu mîna lui.
 Și dușmanii săi de moarte și de spectacol,„pesedei”, s-au dat în stambă cu promisiunea că vor tăia sau tunde pensiile speciale.
Și s-au dus în groapă fără să poată face nimic. 😂👍

TOTUȘI
„Biroul Permanent Naţional a decis, prin vot, ca PSD să nu susţină în continuare pensiile speciale şi că vor vota orice propunere a oricărui partid politic pentru abrogarea pensiilor speciale din România.
Sunt în discuţii în această perioadă pensiile militare, pensiile de serviciu, care nu vor fi afectate, nu vor fi abrogate şi PSD va susţine aceste propuneri”, a spus Zetea.
(Zetea parcă este o marcă de țuică)
 De ce nu s-a luptat domnul Zetea pentru rezolvarea grosolăniei cu pensiile speciale cît au avut majoritatea în Parlament și guvernarea?
De ce nu-și mai smulge părul😂😂😂😂😂 Rareș Bogdan?
De ce nu mai aude Klaus Iohannis gemetele sărăciei în care se chinuie „românii mei“?
Lucrurile vor rămîne așa pentru că pensiile speciale reprezintă un privilegiu al păturii care deține puterea. Iar cînd o grupare, oricare ar fi ea, va încerca să umble serios la privilegiile păturii de sus, aceasta va pune în mișcare statul (II) îngropînd orice încercare de îndreptare a lucrurilor.
În treizeci de ani, am izbutit să croim o Românie aparent democratică (pe hîrtie) și alta strîmbă în esența ei.
Călare pe țară 
O pătură de ( 🐷🐷 ) privilegiați își apără ierarhiile, avantajele, $i beneficiile iar una nedreptățită, călărită dar atent manipulată, se zbate dedesubt nemaicrezând în promisiuni, dar ce este cel mai rău chiar, cei mai mulți s-au prins.
Exodul românilor producandu'se pe fondul acestor manevre, de un clar caracter inuman, prin care sa alimentat sărăcia și frustrările inerente, nelăsând loc de variante, ajungând să nu mai crezi..
Nici măcar în noroc! 🎖️🇲🇩👎
De aici se trage toată lipsa de dinamism😂😂😂 💶 a țării noastre și toată lipsa de încredere🔞💶😂😂😂 și de  speranță💶💵🎅®️!
Articolul original;
Autor: Cornel Nistorescu

Niciun comentariu: