Translate

luni, 13 mai 2019

GtPlayer - WINDOWS10 MULTIMEDIA FREE DOWNLOAD


  Sper, din toată recunoștința, să nu mi-o iau* cu acest articol, oricum mă risc.
  Articolul îi priveste doar pe cei ce nu comercializează în nici un fel inregistrări multimedia, adik filme, muzici ș.a.m.d. si folosesc windows10.

DESPRE


  Acest GtPlayer este de găsit in magazinul microsoft, și nu prea este un player în puterea cuvântului, ci mai degrabă un player online capabil, printre altele, și de descărcarea fișierelor multimedia accesate. Deci dacă îți place ceea ce asculți/vezi (nu vezi, intuești ceea ce vei vedea) pentru că playerul redă doar audio, chiar dacă fisierele sunt video, poți descărca fișierul.
  Vei rămîne surprins să descoperi că poți găsi absolut orice*


 CE AVEM MAI SUS



 Cam așa arată Playerul, simplu, cu o bară de căutare, și normal cu o listă de rezultatele căutării..
  Sus avem o bară de stare din care putem accesa functii cum ar fi cea de download, clik Dr. Download seectezi formatul. Sau clik.Dr. pe una din liniile da mai jos și selectezi cum vri sa descarci, video sau Mp3.



CUM SE FACE


  Cam așa arată linia activă, cea de jos, portocalie.
  Dacă lași setările din bara de stare să decida felul descarcarii dai clik doar pe săgeata ce apare după titlul melodiei. Inițial descărcările se duc pe descktop, de acolo le duci ulterior într-un fișier preferat*.

  Cam asta e tot!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !