Translate

miercuri, 25 aprilie 2018

BITDEFENDER BOX





  Bitdefender BOX s-a lansat pe piața ”de acasă”! Cum funcționează, la ce te ajută și cât costă

  Bitedefender BOX este o soluție de securitate combinată hardware software, de producție românească (una din dorințele echipei Bitdefender, ca acest produs să fie unul românesc) ce își propune să vă protejeze  dispozitivele din rețeaua voastră de atacuri din internet. Produsul este disponibil de astăzi, 25 aprilie, pe piața din România.

  El este gândit să protejeze atât dispozitivele obișnuite cu care accesăm internetul (calculatoare, laptopuri, tablete, telefoane) dar și celelalte dispozitive care au conectivitate la internet, dar pe care nu le accesăm în mod curent și nu avem acces la setările lor de securitate.

  E foarte clar că pentru un laptop sau telefon, avem posibilitatea să-i instalăm o soluție software de securitate, care să-l protejeze de eventuale atacuri. Nu este aceeași situație pentru alte dispozitive, cum ar fi televizoare smart, media playere, camere de supraveghere, senzori și elemente de comandă din autmatizările casei, și alte dispozitive IoT.

  Bitdefender BOX va fi comercializat la prețul de 999,99 lei. Produsul va fi disponibil în prima lună în exclusivitate la eMAG, iar ulterior va putea fi cumpărat și de pe site-ul Bitdefenderși de la partenerii autorizați. După primul an de utilizare, abonamentul anual costă 299,99 lei.

articol complet : Link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !