Translate

luni, 2 aprilie 2018

APRILIE 7

ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII



        (capul face, capul trage)

  Sănătatea nu înseamnă lipsa vreunei afecțiuni, ci mai degrabă o formă dinamică prin care o stare de echilibru menține constituția unui individ în armonie .
 
   Constituție înseamnă starea de sănătate a unei persoane, inclusiv a temperamentului și a oricăror caracteristici moștenite și dobândite .
  Genomul codului genetic este responsabil pentru ceea ce va constitui compoziția unui individ care rezultă.


  SANSĂNĂTA


  Este definită ca libertatea de a nu suferi de durere pe plan fizic, confuzie pe plan mental (claritate mentală) și pasiuni pe planul emoțional (calm emoțional) .
  Semnele de sănătate bună, în afară de altele, sunt claritatea mentală, calmul emoțional și somnul răcoritor.

 . BOALA


 O boală este practic caracterizată de reacția organismului la o stare de dezechilibru, pe fondul nemenținerii unui stil de viață sănătos 
(excese, oboseală, sres psihic).

  Simptomele sunt limbajul bolii


  Harta de cod genetic este responsabilă pentru simptomele fizice, mentale și emoționale, care sunt rezultatul tulburărilor funcționale și al modificărilor structurale ale organismului.
   Mediul (stres, șoc, traume care produc modificări în glande) modifică constituția.     
  Bolile care, atunci când sunt netratate sau maltratate, duc la sindroame de boli cronice legate de progresia naturală a bolii sau duc la o creștere a sensibilității la alte boli atunci când imunitatea este scăzută.

VINDECAREA


Scopul unic și cel mai înalt ideal al medicamentului este vindecarea. Tratamentul este "restaurarea rapidă, blândă și permanentă a sănătății sau îndepărtarea și anihilarea bolii în întreaga ei măsură, în cel mai scurt, mai fiabil și cel mai inofensiv mod, bazat pe principii ușor de înțeles" .
   Vindecarea înseamnă recuperarea stării de stabilitate a normelor fiziologice. Dacă toate reacțiile biochimice din corpul uman sunt echilibrate și nu sunt independente unele de altele, acest echilibru se numește homeostază.
  Perturbarea echilibrului de mai sus se datorează sintezei maladiilor, introducerea de toxine ​​în corp, cum ar fi; prin mușcăturile de insecte, toxine bacteriane, toxinele din bacteriile ucise după antibiotice etc.
  Aciditatea homeostaziei afectează imunitatea și are ca rezultat simptome fizice și mentale. Direcția de vindecare a fost menționată mai întâi de Hippocrates . Bariera hemato-encefalica asigura protectie anatomica si fiziologica a sistemului nervos central, reglementand stricta intrarea multor substante si a celulelor din sange in tesutul nervos .

MEDICAMENTATIE


  Sa afirmat chiar că efectul unui medicament trebuie testat pe persoane sănătoase înainte de a fi administrat bolnavilor.

   Dietă și igienă


1792: Dr. Hahnemann a susținut o locuință sănătoasă pentru bolnavi, înainte de oricine altcineva
1795: A pledat pentru îmbunătățirea măsurilor de igienă publică, înainte de oricine altcineva
1841: El a identificat necesitatea unei diete sănătoase, inclusiv evitarea excesului de zahăr și de sare, înainte de oricine altcineva.

     SONDAJ


Care sistem de medicamente ați prefera să utilizați?
1- Homeopatie.
2- ...,. 🙈🙊🙉

  DE UNDE REZULTĂ CĂ;


  Vaccinarea este, în parte, derivată din principiul homeopatic al similarilor. "În ciuda tuturor speculațiilor și experimentelor științifice privind vaccinarea împotriva variolei, descoperirea lui Jenner a rămas un medicament blocant, până când gândirea biochimică a lui Pasteur, lipsită de toate cunoștințele medicale din clasă, a urmărit originea acestui bloc terapeutic într-un principiu care nu poate fi mai bine caracterizat decât de cuvântul lui Hahnemann: homeopatic.
  Într-adevăr, ce alte cauzează imunitatea epidemiologică la ovine vaccinate împotriva antraxului decât influența exercitată anterior de un virus, similar cu cel al virusului antraxului fatal?

  Și prin ce termen tehnic am putea vorbi mai bine despre această influență, exercitată de un virus similar cu cel al cuvântului Hahnemann "homeopatia"?
  Astfel subiectul anatematizat pînă foarte recent prin sancțiunea medicală: dar dacă trebuie să prezint aceste probleme în iluminarea istorică, impresiile dogmatice nu trebuie să ne descurajeze ...
" drumul homeopatiei aducând în fapt, cel mai bun profit ".

  (În realitate totul este mult mai complex.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !