AVERTISMENT

Acest site folosește "biscuiti" pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul.
Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea biscuitilor*.

Translate

RUFUS PORTABLE - USB BOOT OS

  Acest utilitar face sa putem "boot'a" ( porni ) un sistem de operare de pe un USB flash drive, sau cum se mai zice de pe un stik de memorie, inependentde sistemul de operare instalat, si de la sine inteles fara instalare pe HDD'ul PC'ului, sau laptop.
  La pornire se intra in "bios" apasand F1 la o parte din dispozitive sau "delete" la altele, oricum ideea ese ca trebuie sa bifam in bios boot'area de pe USB, dupacare se selecteaza implicit, apasand  la pornire "F8" de une se selecteaza "boot from USB".


Imagini pentru rufus 2.9

  In imaginea de mai sus avem o exemplificare inspirata cu Ubuntu, la fel e bine poate fi inftalat si alt sistem, bine inteles, acceptat de dispozitivul pe care il avem.
  Se intelegeca sistemul va rulade pe stik, fapt ce necesita de la bun inceput alegerea unuia cu o dimensiune suficient de mare, ceva de la 8 Gb in sussi totodata si de buna calitate* va fi necesara o viteza reala de transfer de peste 20M / s.
  La fel de bine poate fi folsit un SSD sau HDD e mare viteza, optiuile fiind pur personale si in acelasi timp egale ca si rezultat.

CUM PROCEDAM


  In principiu, se descarca Sistemul de Operare dorit pe PC, dupa care se deschide programul, se selecteaza USN, SSD, sau HDD unde urmeaza sa fie insalat, se identifica fisierul, se deschide in program, setarile se lasa implicite, fara modificari, dupa care se da clik pe "Start", la bootare se urmeaza pasii mentionati la inceputul articolului.

  Download: clik pe titlu!


  BAFTA!
Niciun comentariu: