Translate

marți, 20 septembrie 2016

REMIX OS 2.0 ( operating PC sistem based on android 7-marshmallow )

 Cum era de asteptat, un nou sistem de operare, bazat pe Android 7 Marshmallow va incerca sa ocupe un secment de piata, controversat.
 Daca Windows 10 a intrat pe piata "cu japca" doar pentru a stabili cote de utilizare iar deja cunoscutul Chrome OS nu ruleaza pe orice platforma, acest Remix OS se vrea din start, indragit de o larga categorie de utilizatori, stiut find impactul produs in ultimii ani de dispozitivele portabile cu Android, doar ca va rula intr-un "virtual box" cumva deosebit, prin faptul ca se boot'eaza separat insa are nevoie de un sistem de operare preinstalat in cazul de fata; windows7/8 sau10.



Remix OS 3.0 PC 64-Bit/32-Bit Official Download links


 Fiind un sistem de operare conceput pentru PC (laptop) include functii de ferestre multiple, specifice PC'urilor (vizibile in imaginea de mai sus) oricum in aceasta varianta optiunea este "duall boot", "wiindows os" si "remix os", dupa cum se observa in imaginea de mai jos.

  CUM PROCEDAM


 -Pasul intai; descarcam Remix OS
 -Pasul doi; Dezarhivam fisierul descarcat si rulam functia (unealta*) de instalare, selectam in fereastra "ISO File, iar din meniul derulant "Hard Disck" unde selectam  partitia de instalare ce va avea intre 8G si 32G, liber*. Instalarea va crea o sub partitie in cadrul partitiei selectate, astfel trebuie sa ne asiguram ca ambele sisteme de operare au suficient spatiu.
 Se pare ca Remix OS accepta doar platforme Intel* cu procesoare "single core"  si functie "PAE", de unde va lua un sherat de maxim 3G de ram.



 Mai sus avem o imagine inspirata*
O dimensiune a partitiei mai mare va da loc instalarilor ulterioare, de aplicatii, in magazin gasindu-se peste doua milioane :))



  Deci daca este disponibil alegem cea mai mare dmensiune a spatiului alocat "Remix OS" dam OK, si lasam instalarea sa isi faca treaba. Oricum se poate observa ca acest sistem se multumeste si cu un minim 8G.


 VIDEOTUTORIAL



 BAFTA!



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !