AVERTISMENT

Acest site folosește "biscuiti" pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul.
Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea biscuitilor*.

Translate

BROWSERUL CHROME SAU MOZILLA NU MAI PORNESTE

  Cam aiurea "defectul" dar se intampla.
  De regula, dupa vre'o actualizare sau update, cum se mai cheama, de driver/software/sau setari prin "internet options" ca asa face omu*, se da la zi cu toate cele* si acorda mare atentie securitatii/confidentialitatii proprii, pe diferite platforme....sau nu!? :)))...  In termeni tehnici*, se zice ca am pus-o*_"e posibil ca acest update" , ca sa nu mai zic daca e varba de ceva setari de securitate*_sa faca ca ceva registri* sa nu mai corespunda cu setarile din "browser" asa ca nefericitu nu mai porneste, are si el personalitatea lui :)))

  CE E DE FACUT ?!


  Problema poate fi rezolvata prin,
1- clik dr* "Run as administrator".
2- dezinstalarea browser'ului :)) si reinstalarea acestuia cu toata increderea* din/cu "Internet Explore'r (u)" .
  Daca nici asa nu merge, e de rau :)))))
3- cautam varianta de browser cu optiunea; "offline_install" si cu acesta vom reincerca reinstalarea browser'ului cu pricina. (dupa o dezinstalare prealabila).
  Mai nou*, chrome a lansat si un "add on" care face un "cleaner" prin setari, cauti si instalezi chestia, dupa care dai_ok! clik pe titlu!
  Setarile, marcajele si mai stiu eu ce chestii personale, raman, restul_cu dom'nu, cach, istoric (cu pagini accesate cu tot) si alte alea inmagazinate* in browser, dispar,
  La repornire, pe ceva conturi* va tre'bui sa baga'ti din nou "alea_alea" in rest, se pare ca toate au revenit la normal*.

SAU


4- revenim la setarile implicite in "internet options"
  Ce zic aici, e valabil pentru Windows7, si cei cu vechituri, gen vai de mama lui procesor (CPU) si un mare* "G" de ram, ca ceilalti*_mai cu "dare de mana_2/4 G de ram" si "multe inimi" :)))) au trecut deja la @Windows10 _ sau nu :)))

  articol facut la plictiseala/repezeala/oboseala_tratati'l ca atare!

Niciun comentariu: