AVERTISMENT

Acest site folosește "biscuiti" pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul.
Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea biscuitilor*.

Translate

ANDROID OS HIDEN SECRETS  Tot cautand sa descopar ce preinstalari inutile mai contine un dispozitiv cu android am gasit, cum spuneam intr-un articol anterior, o functie in setari ce deschide o serie de setari suplimentare in "optiunea de dezvoltator" functie ascunsa in spatele unei linii din setari/despre dispozitiv, ce se activeaza dupa ce tastezi de 7/10 ori pe linia firmware "numar compilare".
  Iar cum ziceam, mai nou, deasemeni tastand de aceasta data pe linia versiunii android pana se deschide o imagine cu un numar, in scurt timp apare si imaginea specifica SO android. In acest moment daca tinem apasat pe aceasta imagine porneste un mini joc, specific fiecarei versiuni in parte.
  Denumirea oficiala a acestei aplicatii "ascunse" este Easter Eggs*.
  La versiunea Android 3 Honeycomb, aplicatia se activeaza rostind REZZZZZ? intr-o caseta specifica de comanda vocala, imaginea a doua de mai jos.


  In imaginea de mai sus se vad aceste aplicatii* pana la Lollipop, eu am deschis in kit kat, penultima, si mi s-a parut cam neinteresanta*, nush sa faci scoruri sau ceva, merge la infinit si poate fi oprita doar din background/slash.
     In imaginea de jos avem cum deschidem aplicatia in Lollipop.     Pentru dispozitivele "root'ate" exista posibilitatea instalarii unei aplicatii "Xposed Installer" ce poate deschide toate aplicatiile specifice fiecarui tip de Android OS pe acel dispozitiv.
    Instalezi aplicatia de AICI, restartezi, deschizi aplicatia, selectezi model*, restartezi dupa care urmezi pasii de la activarea functiei "easter eggs".
    Informatii suplimentare; link pe titlu!
    Distractie placuta!
     

Trimiteți un comentariu

Persoane Din Cercurile Google+