Translate

joi, 12 noiembrie 2015

TREBUIE SA AI pe ANDROID

  Navigand pe net, la un moment dat, apare traditionala monotonie, plictis/sictir, cauzat de un tiuit in urechi ce apare negresit.
  Cum in ziua de azi toate telafoanele au radio putem face un multitask, cautam un post de radio dupa care continuam cu navigarea pe net, doar ca posturile de radio mai au reclame si pe unii ai deranjeaza, caz in care;
( unii tin deschis televizorul pentru a scapa de aceasta monotonie). 
  Isa in acest punct avem la dispozitie o solutie, bine ascunsa in "google plaay" insa cu putina rabdare, la dispozitie pentru descarcare de pe "terte site" adica dintr-o locatie, alta decat google play store.
( la instalare va trebui bifat in "setari/surse necunoscute")
  Vorbin de ascultarea unui gen de muzica "online" cu, deja cunoscutul Winamp ( folosit si pe PC ) in functia "Shoutcast Radio".

Imagini pentru winamp pro apk

 
  Da, Winamp exista si in varianta "apk" pentru Android, si este o solutie mai mult decat multumitoare. In linii mari Playerul apare ca in poze, este si putin intuitiv, ca si utilizare, insa ideea este ca ai posibilitatea sa asculti un gen muzical, ( chiar si populara :)) ) in timp ce navighezi. Nu creeaza laguri/intarzieri in wifi. In imaginea 3* se vad, generic, functiile, inclusiv cea de Shoutcast, de unde spuneam ca putem deschide un gen de muzica. dam clik pe Shoutcast, dupa care in interfata deschisa avem genuri*, dar noi vom folosi bara de cautare, unde scrim ce dorim sa regasim ca si preferinta, exemplu; populara sau rock sau pop sau etc. s.a.m.d... dupa care se da ok! in noua fereastra apar, intr-o lista, pe care o putem derula tragand cu degetul in jos, posturile disponibile. Daca tinem degetul pe un post se deschide o noua fereastra, ce ne permite sa trecem postul la preferinte, ulterior deschizand din Shoutcast direct preferintele nemaifiind necesara o cautare.
  Playerul are si Equilizer, chestia de unde putem ajusta tonalitatea, manual sau alegand una presetata.
  In fereastra "Home" regasim si Artist sau Albume, deci playerul va identifica si o eventuala muzica ce o avem in dispozitiv. Ruleaza, intial si in fundal, de unde si ideea folosirii acestui player.
 Insa mare aveti grija, are un volum vizibil peste cel al dispozitivului circa 200%, asa ca trebuie acordata o atentie deosebita si cursorului de volum.
  Link download; Winamp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !