Translate

joi, 15 octombrie 2015

PANASONIC TOUGHBOOK 20

  Dispozitivele tip rugged sunt suficient de reprezentate pe piata, ele fiind protejate la socuri apa si praf au un secment de utilizatori cu dare de mana*.
  Conceput a fi folosit la exterior in conditii de siguranta are suficiente aplicatii pe santiere, hale semiacoperite, activitati in zona de munte dar si pe ambarcatiuni, platforme maritime etc in conditii de siguranta.
 

  CU CE VINE NOU ACEST MODEL


  Toughbook vine cu o noutate si anume, display'ul detasabil. Lucru ce il claseaza ca fiind primul pe piata din categoria sa, rugget 2 in 1.
  Acesta transformandu-se intr-o tableta de
10.1 inch largeste si mai mult capabilitatea de a putea oferi suport intr-o forma simpla ca si manevrabilitate, in cazurile impuse, sa zicem, de zona in care spatiul nu ofera lejeritate.
  Tot la acest capitol mentionam si performantele, mai mult decat suficiente.

  CARACTERISTICI TEHNICE


  Ca un prim element observam ca Panasonic opteaza pentru o carcasa de aliaj de magneziu, ce e prevazuta cu un maner ce poate fi folosit si ca kickstand, oferind acea flexibilitate de care aduceam aminte anterior.
  La partea tehnica avem un dsplay IPS de 10.1 inch cu luminozitate 800:1 si tehnalogie de recunoastere a gesturilor prin manusi, lucram pe santiern nu!? Procesorul este un Intel Core M5-6Y57 ajutat de 8G de ram, hardul este initial un SSD de 128Gb ce poate fi upgradat pana la 512 Gb, tastatura este iluminata si o camera frontala de 2Mpxl
  Se poate atasa optional o baterie secundara si o camera de 8Mpxl pe spate.
  Windos 10 preinstalat.
 

  CONECTIVITATE


  La acest capitol dispune de USB, HDMI, Ethernet, micro SDXC ( card rider de mare viteza ) astea le gasim pe display, cum ziceam acesta se poate detasa trensformandu-se intr-o super tableta.
  Pe partea cu tastatura, ce seamana a dock, regasim in completare inca 3 porturi USB, unul HDMI, VGA, Ethernet alaturi de portul de conectare cu tableta.
 

  PRO

 
  Greutatea acestui device este de numai 1.7 Kg, surprinzatoare pentru un dispozitiv rougged.

  Si cum dispozitivul vizeaza un secment de piata cu dare de mana* pretul respecta parabola; 3.099$.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !