Translate

miercuri, 14 octombrie 2015

FACEBOOK LIKE NEW BUTTONS

  De prin Septembrie Mark Z. anunta ca ia in considerare introducerea unui buton "DISLIKE" pe platforma Facebook, fapt nematerializat, ba mai mult, va incarca/atasa practic cateva emoticoane ce se vor a reprezenta mai multe stari* determinate de o postare.
 
  Decat nimic bine si atat, insa se pare totusi ca dorinta utilizatorilor s-a lovit de o terta problema, un eventual "dislike" ar fi aparut si ca buton pe anumite pagini, unde daca punem la socoteala vanatoarea de date personale cu ajutorul "kockie" s-ar fi produs o modificare si in ceea ce interpreteaza motoarele de cautare ca stare* pozitiv/negativ, lucru ce putea trage in jos locul pe care ar fi fost situat intregul site nu doar o postare/articol.
  Oricum raman valabile meniurile de pagina Fb. unde, poti opta in continuare pentru; nu vreau sa vad asta, slabut dar sa luam in considerare ca profitul vine tocmai de la pagini oficiale* pagini ce platesc bani grei pentru promovare asa ca sa vina oricine ( a se citi concurenta ) si sa umple de "dislike" :))))
  Ca sa impace si capra si varza, lupul* a decis ca aceste emoticoane de stare rezolva cazul. Da asta se intampla cand vorbim de profit, compromisul sau cel mai mic rau* e solutia.
  Articolul fiind facut in avampremiera* ramane sa vedem reactia utilizatorilor, si mai ales cum vor arata, pentru ca se pare ca si asa intarzie cam mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !