AVERTISMENT

Acest site folosește "biscuiti" pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul.
Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea biscuitilor*.

Translate

FACEBOOK LIKE NEW BUTTONS

  De prin Septembrie Mark Z. anunta ca ia in considerare introducerea unui buton "DISLIKE" pe platforma Facebook, fapt nematerializat, ba mai mult, va incarca/atasa practic cateva emoticoane ce se vor a reprezenta mai multe stari* determinate de o postare.
 
  Decat nimic bine si atat, insa se pare totusi ca dorinta utilizatorilor s-a lovit de o terta problema, un eventual "dislike" ar fi aparut si ca buton pe anumite pagini, unde daca punem la socoteala vanatoarea de date personale cu ajutorul "kockie" s-ar fi produs o modificare si in ceea ce interpreteaza motoarele de cautare ca stare* pozitiv/negativ, lucru ce putea trage in jos locul pe care ar fi fost situat intregul site nu doar o postare/articol.
  Oricum raman valabile meniurile de pagina Fb. unde, poti opta in continuare pentru; nu vreau sa vad asta, slabut dar sa luam in considerare ca profitul vine tocmai de la pagini oficiale* pagini ce platesc bani grei pentru promovare asa ca sa vina oricine ( a se citi concurenta ) si sa umple de "dislike" :))))
  Ca sa impace si capra si varza, lupul* a decis ca aceste emoticoane de stare rezolva cazul. Da asta se intampla cand vorbim de profit, compromisul sau cel mai mic rau* e solutia.
  Articolul fiind facut in avampremiera* ramane sa vedem reactia utilizatorilor, si mai ales cum vor arata, pentru ca se pare ca si asa intarzie cam mult.
Trimiteți un comentariu

Persoane Din Cercurile Google+