Translate

sâmbătă, 20 decembrie 2014

BLEACHBIT-Lubuntu System Cleanner

  Dupa o perioada de timp se observa cum sistemul incepe sa mearga ceva mai greu facand lag'uri (intarzieri) destul de enervante.
  In distributiile Lubuntu* nu se regaseste ca si implicit dupa instalare ci trebuie descarcat.
  Din moment ce am pus in discutie acest utilitar sa vedem cu ce ne ajuta.
  Poate curata sistemul de fisiere gunoi,icon'uri neutilizate,chach'ul inutil,fisiere goale si tot asa incluzand si curatarea Browserului,in cazul distributiilor Linux vorbim,in principiu,de Mozilla.

  Cum se Descarca instaleaza

 In varianta Lubuntu din;

Menu/UnelteDeSistem/LubuntuSoftwareCenter/System_unde selectam aplicatia ducand-o in cos, dupa care deschidem cosul si dam install.,Aplicatia va fi gasita in; Menu/UnelteDeSystem/BleachBit.

  Fereasta aplicatiei arata cam asa (imaginea de jos) unde tot aici aducem si optiunile personale in ceea ce priveste ce dorim sa stergem.
  Nu trebuie sa te ingrijorezi ca vei sterge ceva important din sistem pentru ca este gandita sa nu te lase sa faci greseli,oricum la cateva optiuni mai importante vei fi atentionat printr-o fereastra PopUp,specifica,este insa necesar sa il redeschizi de mai multe ori,posibil sa mai ramana ceva dependinte dupa doar o stergere.
 In linii mari fereastra programului apare cam asa;

"poza este informativa"








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !