Translate

vineri, 19 decembrie 2014

CM BROWSER (apk download)

 Daca esti putin dezamagit de "felul in care se misca dispozitivul" tau android,in parte petru ca "nu ti-ai permis" unul cu performante ridicate iar pe de alta parte nu stii sau "nu nimeresti setarile optime" ce ar trebui sa descongestioneze intrucat_va resursele dispozitivului pentru a facilita derularea lina (fara lag'uri_intarziere) ce de regula,au ca si sursa de manifestare tocmai limitarile hardware ale dispozitivului si aici discutam despre modul in care reactioneaza atunci cand navigam pe net,citeste articolul si s-ar putea sa gasesti raspuns la aceasta dilema.
 Una din aplicatiile preinstalate,pe dispozitivele cu android,este Browserul.
 Acesta nu este chiar asa o aplicatie care face ceea cei ceri si atat,browserul interactioneaza continu cu serverele dedicate motorului de cautare folosit,ce in dreptul ID'ului de dispozitiv inmagazineaza intreaga "activitate" in vederea obtinerii de profit prin oferirea de terte servicii,in general vorbim de cele ale gigantului Google,pentru ca prea putini stiu sa foloseasca si alte motoare de cautare sau cum mai intalnim 99% din utilizatori folosesc ca si "Home page".Astfel Google si-a putut extinde "serviciile" acaparand la maxim toate resursele posibile sau imposibile de care poate fi capabil un dispozitiv folosind Browserul cu setarile implicite.De unde si nemultumirea aproape unanima in ceea ce priveste browserul Chrome (in mare parte a folositorilor de PC'uri) care este dedicat Google.Tot in Browser se mai inmagagineaza si unele date,la fel de interactive inafara de parolele conturilor avem si cooki'urile.Acestea reprezinta pe scurt activitatea noastra pe net si au ca scop secundar,inafara celui de preidentificare a dispozitivului (prin ID'ul_unic) pe serverele deja vizitzte si acela de a putea cumva sa ofere terte servicii ce tin de "profitul unor platitori" ce isi fac reclama,nu de multe ori deosebit de agresiva daca reusesc sa puna mana pe ceva adrese de Mail.Asadar un Browser ce are din start o dimensiune destul de mare ascunde in fapt tocmai cpabilitatea interactionarii cu terte servicii minimizand confidentialitatea utilizatorului si transformandu-l intr-o potentiala "victima" in interesul "platitorilor".
 Si inca nu am terminat cu introducerea;
 Pentru o mai eficienta folosire a resurselor dispozitivului poti apela la cateva setari ajutatoare intr-o anumita ordine asta pentru a nu crea anumite conflicte si de utilizare inproprie a functiilor Browser'ului.
 1- Prima data inainte de orice navigare,seteaza-ti conturile de Mail,parole etc.
 2- Adauga in Speed Dial celelalte pagini des accesate eventual cu cont,parola,etc.
 3- Acum poti intra in setari si sa aduci cateva personalizari Browserului in ce priveste motorul de cautare (recomand Duck-Duck_acest motor de cautare nu retine datele cu referire la identificatorul de dispozitiv_ID.
 4- Mai poti seta sa stearga istoricul la "iesire".
 5- Intrerupe retinerea cookie pentru terte.
 Si doar prin simpla posibilitate de a face aceste setari (in special cea a motorului de cautare folosit si implicit a paginii de pornire) iti poti da seama ca Browserul are confidentialitate ridicata.
 Si acum despre CM Browser
 Acest Browsre ofera alegerea unui motor de cautare cu confidentialitate ridicata,este deosebit de light (prin care se intelege ruleaza fara lag'ur,video_audio,dimensiune mica si deosebit de intuitiva incluzand chiar functii la care alte Browsere sunt deficitare).
 Functia "full screen" ofera o vizualizare optima,meniul putand fi accesat dintr-un buton,semitransparent,situat in dreapta jos.
 Poti crea,din meniul contextual,scurtaturi ale paginilor des accesate inclusiv ale conturilor personale direct pe una din paginile home screen'ului.
(Asadar,spune adio Facebook'ului dedicat care pe langa resursele consumate ramane deschis si cand nu il folosesti,acum poti rula Facebook direct in Browsrer_landscape cu toate functiile disponibile).
 La pachet cu CM Browsrer se instaleaza si CM Security,antivirus dedicat,ce ruleaza in timp real pe timpul navigarii,dupa ce se da accept la aceasta functie.
                                                             BAZAR_PC




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !