Translate

marți, 1 septembrie 2015

GOD MODE



 Este un truc,ce se mai numeste si "all items", prin care se poate crea pe desktop o scurtatura din care se acceseaza toate setarile windows disponibile cu un clik.
 Functioneaza in win7/32biti si 64biti si deasemeni in win vista 32biti ,pentru cei care au win vista pe 64biti nu va functiona,creind conflcte in "explorul" sistemului (a nu se confunda cu browserul) rezultatul fiind blocarea/restartarea sistemului.
 

 AVERTISMENT

 In cazul in care nu sunteti siguri (in cunostinta de cauza) renuntati sa operati modificari ale functiilor si serviciilor de sistem, acest lucru poate duce la blocarea OS si implicit la pierdera datelor din partitia cu instalarea deoarece in conditiile de conflict create sistemul nu va mai boota/porni.

 



Cum se procedeaza:


Clik Dr. pe desktop/new folder/name_unde treceti (copy past) linia e mai jos/ok!

Good Mode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}


In continuare (dand dublu clik) se va deschide o fereastra ce va contine toate scurtaturile functiilor si serviciilor ce pot fi setate/modificate in windows 7, pe care le gasim sub forma unei liste de acces mult mai detaliata, decat functia; menu/control panel/all items.
 Oricum este de preferat o documentare prealabila despre ce se poate modifica cautad raspunsuri dealiate pe pagni "de profil", intr-o cautare pe google.

Lista este structurata pe categorii



B@zarPC - Pagina de Anunturi;


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !