Translate

Wireless seting, Bandwidth Optimization, [increasing performance]

Wireless seting, Bandwidth Optimization, [increasing performance]
Conexiunea la internet de viteza [wireless] este mai mult decat o provocare ; daca tinem cont ca un sistem de operare contine  aproape toate functiile necesare diferitelor conditii si moduri de expluatare/utilizare ,netinand cont de particularitati , ai sau nu nevoie , sistemul le gestioneaza,de cele mai multe ori din cauza unor instalari complexe [zeci de programe inutile sau mai bine spus foarte rar utilizate] ajunge sa functioneze insuportabil de lent.
 Deci tineti instalate cat mai putine utilitare,strictul necesar.Una din problemele create de aceste utilitare este serviciul de indexare,care creaza trafic " nevazut ".
 Pentru cei care doresc sa remedieze / optimizeze sistemul pentru ai oferi stabilitate si totodata un trafic fara prea multe " incarcari " le ofer in continuare varianta SCURTA . Mergeti din ; Start/ Control Panel/ Administrative Tools/ Services/ ;  click Dr./ Properties/ Startup type/ disable &-=ClipBook ;=- &-=Error reporting Service ;=- &-=Fast User Switching Compatibiliti ;=- &-=Help and Suport;=- &-=Net Meting Remote Descktop Sharing ;=- &-=Performance Logs and Alerts ;=- &-=Security Center ;=-&/ -= Toate aceste setari fac " viata grea " traficului inutil " nevazut " .
 Varianta extinsa are cateva optiuni de utilizare dupa cum urmeaza;-InternetExplor reprezinta serviciu OS,deci nu poate fi oprit dar poate fi coordonat [opriti cookie] si toate limitele de securitate in browser [tools/internet option/security]la maxim -oprite [recomandat].
 Ca browser principal instalati Opera [ un browser controversat dar care nu tine cont in totalitate de "serviciile" OS si de browser oprite,de unde se deduce motivul pemtru care "unele site'uri" il declara sub diverse aspecte ca fiind incompatibil si va recomanda Mozila sau Crome ] , deci doar cu Opera va mai puteti Loga [veti fi vizibili pe site'uri] iar cu Explorer veti face WebSurf [ invizibil,fara coada ] fara a lasa urme directe de trafic pe unde umblati,[ testat ].
 Recomandare ;Ar mai trebui sa renuntati la tot felul de tools bar'uri , acestea creaza trafic pentru ca se actualizeaza continu,si incercati sa renuntati si la ADD-ON'uri,care de asemeni creeaza trafic inutil.
 Dupa cum se observa nu am dat prea multe amanunte,motivul fiind unul temeinic,daca nu va pricepeti puteti ajunge sa obtineti exact contrariu,deci,nu va bagati!
Notati modificarile facute ! in caz de!?

La buna vedere!

Niciun comentariu: