Translate

NABI 24inch tablet


Fuhu, cel mai important inovator al tehnologiilor dedicate pentru copii si familii a dezvoltat tabletele Nabi Big Tab HD 20” si HD 24”, cele mai mari tablete Android din lume pentru copii cu scopul de a spori interactiunea sociala, comunicarea, colaborarea si invatarea. Perfect pentru intreaga familie, Nabi Big Tab HD a fost construit pentru a fi dispozitivul ideal pentru toata familia.Tabletele Nabi Big Tab HD dispun fie de impresionanta diagonala de 24” cu rezolutie Full HD (1920 x 1080), ecran tactil capacitiv in 15 puncte, procesor quad core cu patru nuclee NVIDIA Tegra 4, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare intern respectiv un cadru detasabil

Cadrul se poate regla cu usurinta in orice unghi sau se poate indeparta pentru o experienta perfecta in jocuri de societate (board games) sau multi-play. Bateria incorporata cu autonomie scurta ii confera o portabilitate usoara in locuinta.

Construit pentru a redefini idea timpului petrecut cu familia si pentru a spori interactiunea sau jocul cu prietenii, tabletul Nabi Big Tab HD incorporeaza 5 experiente cheie:
“Two Play” 
– ofera o suita de jocuri clasice cum ar fi Dame, Sah, Table, X si 0, Spanzuratoarea si multe altele
Game Room”
– dispune de o suita completa de jocuri si activitati multiplayer concepute pentru a aduce impreuna intreaga familie. Game Room include toate jocurile traditionale care se regasesc intr-o camera de jocuri: de la jocuri de societate pana la hochei pe masa.
“Show Time” – este o colectie de aplicatii si videoclipuri de la Disney, Cartoon Network si Cookie Jar Entertainment. Acestea se pot gestiona usor prin functiile control parental si control continut de catre parinti, permitand copiilor sa descopere si sa urmareasca in siguranta si fara griji continutul oferit de tablet.
“Story Time”
– este o colectie ce include peste 35 de e-carti (ebooks) interactive si gratuie pentru copii, oferite de iStoryTime si Speakaboos. In plus, Story Time scoate in evidenta activitati pentru copii si parinti deopotriva, oferite de AR Entertainment.

“Big Canvas” 

Permite copiilor sa-si exploreze latura artistica cu Dream Pro Studio, o suita puternica de aplicatii de desen, animatie si editare video.

Wings Learning System™ 

este cea mai cuprinzatoare si adaptiva solutie de invatare pentru copii si are ca scop dezvoltarea diferitelor seturi de aptitudini si al increderii in sine. Acesta ofera peste 17.000 de lectii si 300.000 de probleme de matematica, lectura si scriere pentru copii din clasa 0 pana in clasa a 6-a.

Nabi Time controls

este cea mai cuprinzatoare suita de controale de timp care permite parintilor sa gestioneze si sa monitorizeze timpul pentrecut in fata ecranului, sa stabileasca limite pentru utilizarea anumitor aplicatii si sa creeze recompense pentru buna utilizare a aplicatiilor.

Dual Mode 

este oferita de Interfata Blue Morpho OS care permite doua moduri de functionare: primul este Nabi-mode (modul de siguranta) pentru copii, un mediu curativ creat doar pentru copii, protejat cu parola si gestionat de parinti. Al doilea mod este un mediu Android nerestrictionat unde parintii pot accesa, de asemenea, o suita de controale parentale si instrumente de gestionare.

Nabigator

permite gestionarea simpla al tabletei Nabi de la distanta prin simpla descarcare a aplicatiei Nabigator direct pe smartphone (disponibil pentru iOS si Android). Nabigator permite adaugarea aplicatiilor pe tablet, controlarea timpului petrecut pe tablet, cumparaturi in cosul Nabi, conectarea prin chat sau email cu copiii sau partajarea (sharing) fotografiilor - toate acestea de la distanta.

Chore List

este un instrument pentru parinti menit sa-i invete pe cei mici cum sa faca alegerile corecte in loc sa se limiteze. Parintii pot alege dintr-o selectie de sarcini presetate sau pot crea propriile sarcini pentru a preda responsabilitatea si importanta stabilirii prioritatilor.

AppZone™ si Treasure Box™ - AppZone este un magazin de aplicatii, administrata in modul parental pentru ca parintii sa poata accesa si descarca muzica, filme, jocuri si aplicatii clasificate dupa varsta si rating. Treasure Box este un magazin de aplicatii pentru copii in modul Nabi de unde copii pot cumpara muzica, filme, carti, aplicatii si jocuri exclusiv cu monede Nabi.

Nabi Coins

, sau Monede Nabi este un sistem bancar digital valutar care poate fi utilizat impreuna cu Chore List si Wings Learning System pentru a recompensa comportamentul pozitiv al copiilor.

Nabi Konnect

este prima retea compatibila cu partenerii COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act), aprobata de parinti pentru copii, care permite parintilor sa creeze conexiuni sigure pentru copiii lor in scopul comunicarii prin mesaje instant sau partajarii de emailuri si fotografii.

Specificatii tehnice

Dimensiuni
625.36 x 411.82 x 22.99 mm (Latime x Inaltime x Adancime)

4.7 kg


 

Niciun comentariu: