Translate

duminică, 21 aprilie 2013

Windows7 Superbar for Win XP SP3

Windows7 superbar for win xp sp3








Continuand seria Tuning Windows XP.SP3. vin in atentia celor care doresc sa faca inca o modificare, de aspect dar in primul rand de functionalitate a Win.XP.SP3. Recomand instalarea acestui Superbar specific ca aspect si functionalitate mai noului Windows7.

Ce realizeaza acest superbar?

-Dupa cum se poate observa, din poza anterioara, micsoreaza dimensiunea butoanelor de stare din bara de activitati, astfel incat vor putea fi tinute la vedere* un numar mult mai mare de accesari ce vor fi afisate.
-Deci pe bara vor fi afisate doar icon'urile iar la trecerea pe deasupra lor cu cursorul se va deschide, in dreptul fiecareia, o mica fereastra PoPUP cu detaliile de continut.

De ce este necesar?

Pe langa un nou aspect al barei de stare avem si o noua functionalitate.
Astfl cei care obisnuiesc sa faca de obicei un computing complex care implica deschiderea si mentinerea simultana a mai multor utilitare, fisiere sau documente word sau note, in special, si asa mai departe, la un moment dat bara clasica se ingramadeste* asa de mult incat nu mai poti avea nici o informatie referitor la continutul butoanelor de stare in cazul fisierelor sau documentelor de orice fel care vor avea reprzentari identice iar pentru a aduce in prim plan ceea ce doresti devine stresant sa fii nevoit sa faci doua sau chiar mai multe incercari pana nimeresti ce cauti in acel moment.

Instalare - Utilizare


In ce priveste utilizarea este chiar simplu:
-Porneste odata cu sistemul.
-Isi creaza un icon in dreapta pe bara de activitati, loc din care cu clik Dr./ Option/ particularizezi putin setarile: in poza urmatoare gasesti punctate cu verde locurile unde poti interveni; din XPos si YPos muti pozitia Icon'uri pana le centrezi asa cum doresti pe bara, la Skin gasesti cateva aspecte de afisare, de preferat este sa alegi Aero dupa care Apply/ OK si cam atat.




are link AICI sau link AICI



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !