Translate

joi, 17 octombrie 2013

PC Overclock for Gaming



Overclock, Turning off unnecessary features raise system performance works fine for the gaming
Game Booster este un program usor de folosit acesta inchide functii de sistem inutile,in timpul jocului, pentru a se elibera din resurse in vederea obtinerii unei performante ridicate, obtinindu-se un overclock fara sa face OC,works fine for the gaming,avand o interfata intuitiva care faciliteaza schimbareea rapida intre Game Mode sau Normall Mode. Game Booster, include o lista de 24 procese de sistem, ce pot fi oprite.Aveti deasemenea si posibilitatea de selectare manuala si a altor functii, insa varianta FREE nu contine nici un fisier HELP,ajutator, deci daca nu stiti ce anume sa mai opriti va treziti ca va merge mai greu.
Recomand pentru inceput sa va limitati la varianta  auto/implicita . Mai ofera si posibilitatea defragmentarii jocului ce se traduce printr-o sporire suplimentara a vitezei de lucru a  HDD  si creaza o fereastra POPuP. in care puteti trage Iconurile jocurilor de pe Desktop. Eu l-am testat pe un AMD_3200+/Radeon 9550/1G DDR Ram cu care am reusit sa rulez NFS_Carbon.

======================

B@zar - Pagina de Anunturi : AICI


LAPTOP IBM T22





KIT PLACA de BZA + CPU.AMD.3200+

TUNERE TV PCI

IMPRIMANTA EPSON STYLUS



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !